Previous Frame Next Frame
 • Kroatie

  Lange witte stranden
  aan een azuurblauwe zee!
 • Adriatische Zee

  Flaneren over de boulevard
  met terrassen direct aan het water
 • Visserij

  Verse vis uit de haven
  dat is nog eens genieten

"Het land van duizend eilanden"

 Kroatië, het land van duizend eilanden, is een waar paradijs voor watersporters, nautici en liefhebbers van ongerepte natuur. Elk eiland biedt een aparte ervaring met unieke bezienswaardigheden, landschappen, gewoontes en festiviteiten.

Nieuw in 2018! Boutique Camping Heart of Nature Srakovčić midden in de natuur in Centraal Kroatië. Voel de warmte van de familiesfeer in de rustgevende omgeving van de natuur en een handvol recreatievoorzieningen in een landelijke omgeving. Hier kan je kiezen uit tal van sportfaciliteiten, buiten zwembad, zwemmen in de nabijgelegen badplaatsen en een traditioneel efficiënte manier om te ontspannen door te socializen, culinarly specialiteiten en zelfgemaakte drankjes te proeven.

Ongerepte natuur, eeuwenoude cultuur, prachtige stranden met een azuurblauwe zee; de Kroatische eilanden hebben het allemaal! Wij hebben in de tuin van Nono Ban op het mooie eiland Brac Safaritententen met privé sanitair voor je klaarstaan. Laat je verrassen door dit schitterende eiland. Kroatië is zeker een aanrader.

***

Klimaat

 In de hoger gelegen gebieden heerst een continentaal klimaat ofwel een gematigd zeeklimaat. De winters zijn hier kouder en natter, ook 's zomers ligt de temperatuur niet zo hoog als direct langs het water in de lagergelegen gebieden.

Het eiland Brac heeft een heerlijk mediteraan klimaat. Het temperatuurverschil tussen de seizoenen wordt getemperd door de invloed van de zee en de temperatuur komt er dan ook zelden onder de 0 °C. Alleen in de winter kan er regelmatig regen vallen. De dagen in de zomer zijn warm met veel zonuren. Heerlijk om te genieten van het prachtige strand bij Bol. Het mooie witte strand bij Bol trekt ieder jaar vele bezoekers naar Brac. In de avond geeft de wind uit de heuvels wat verkoeling.

***

Ligging van de locaties