Previous Frame Next Frame
 • Kroatie

  Lange witte stranden
  aan een azuurblauwe zee!
 • Adriatische Zee

  Flaneren over de boulevard
  met terrassen direct aan het water
 • Visserij

  Verse vis uit de haven
  dat is nog eens genieten

"Het land van duizend eilanden"

 Kroatië, het land van duizend eilanden, is een waar paradijs voor watersporters, nautici en liefhebbers van ongerepte natuur. Elk eiland biedt een aparte ervaring met unieke bezienswaardigheden, landschappen, gewoontes en festiviteiten.

Ongerepte natuur, eeuwenoude cultuur, prachtige stranden met een azuurblauwe zee; de Kroatische eilanden hebben het allemaal! Wij hebben in de tuin van een agriturismo op het mooie eiland Brac 4 Safaritententen met privé sanitair voor u klaarstaan. Laat u verrassen door dit schitterende land. Kroatië is zeker een aanrader.

***

Klimaat

Het eiland Brac heeft een heerlijk mediteraan klimaat. Het temperatuurverschil tussen de seizoenen wordt getemperd door de invloed van de zee en de temperatuur komt er dan ook zelden onder de 0 °C. Alleen in de winter kan er regelmatig regen vallen. De dagen in de zomer zijn warm met veel zonuren. Heerlijk om te genieten van het prachtige strand bij Bol. Het mooie witte strand bij Bol trekt ieder jaar vele bezoekers naar Brac. In de avond geeft de wind uit de heuvels wat verkoeling.

***

Ligging van de locaties