Previous Frame Next Frame
  • Boutique Campingg

    Heart of Nature
    in het prachtige Kroatië

 

Boutique Camping Heart of Nature, Ribnik (Kroatië)

Deze kleine idyllische camping midden in de groene overweldigende en nog ongerepte natuur in Kroatië maakt dat wij erg blij zijn vanaf dit jaar onze luxe stoere Lodge Holidays tenten hier te kunnen opzetten.

Het eerste wat opvalt bij de receptie is het hartelijke onthaal en deze hartverwarmende vriendelijkheid houdt aan gedurende het verblijf hier.

Het is eenvoudig acclimatiseren op de camping Heart of Nature, hoe fijn is het hier een welverdiende vakantie in alle eenvoud en puurheid door te brengen. De dag te starten en slenterend over het terrein, langs de rustieke romantische houten gebouwen, een krantje kopen en vervolgens wat van de kaas en prosciutto meenemen voor de lunch zo dadelijk uit campingwinkel die een fijn assortiment ecologische producten uit de regio verkoopt.

De wandel gaat verder langs het lekkere verwarmde zwembad (zelfs overdekt bij slecht weer), om vervolgens neer te strijken op het mooie relaxte terras waar het zo heerlijk koffiedrinken is in het zonnetje met een zoete traditionele lekkernij. De dag is aangenaam begonnen, voor ‘s avonds een reservering maken in het restaurant, de smaakpapillen waarden nu al getrigged door de herinnering aan de vorige keer; authentieke overheerlijke streekgerechten. Het is nu al goed vertoeven op deze boeren mini camping gelegen in het glooiende bosrijke landschap.

Laad jezelf weer helemaal op door een flinke wandeling te maken op een van de ontelbare paden dwars door het groen of geniet van het zwemmen of voor wie nog meer actie en sportiviteit wil kan gaan kanoën op een de omliggende rivieren. Ook vissen, varen en raften is volop mogelijk.

Kerlovac de stad van vier rivieren ligt op 20 km afstand,  bezoek het kasteel van Frankopan of het molendorp Rastoke. Kerlovac is een historische stad met veel invloeden uit de Renaissance en Barok, mooi zichtbaar tijdens een stadwandeling.

Hoofdstad Zagreb, op 80 km afstand van de camping, is een boeiende en levendige stad, boeiende musea, kunstgalerijen maar natuurlijk ook leuke cafe’s en winkels en terrassen ontdekken maakt het de moeite waard om een dag de stad te bezoeken.

Nationaal Park Plitvicka met haar meren (UNESCO werelderfgoed) is een must voor natuurliefhebbers, een overdonderende natuurpracht.

En dan de dag ontspannend afsluiten op het heerlijke ruime terras bij de tent door het vuurtje nog wat hoger op te porren en opgaan in de stilte van de avond die invalt.

Ieders hart gaat sneller kloppen tijdens een verblijf op Heart of Nature! 

 

 ***

Overige Informatie

Website: www.screprirode.hr

***

 ***

Adres:

Gorica Lipnicka 8

47272 Ribnik, Kroatië

Tel. +385 47 609 090

GPS: 45.56397 N / 15.39302 E

***

Vliegen kan op Zagreb