Previous Frame Next Frame
 • Agriturismo NonoBan

  Op deze 'boerderijcamping'
  heb je je eigen moestuin naast de tent
 • Onthaasten

  Ontdek het eiland Brac
  en geniet van de zomeravond
 • Natuur

  De agriturismo ligt heerlijk in het groen
  zo is er altijd wel een schaduwplek
 • Restaurant

  Hier kun je terecht voor een
  heerlijke maaltijd

Boutique Camping Nono Ban, Brac - Kroatië

✓ Prachtig restaurant en zwembad
✓ Je eigen moestuin bij de tent
✓ Boerderij gevoel
 
Brac is het grootste en hoogste eiland van Dalmatië. Het ligt op 45 minuten varen van de Romeinse stad Split. Het eiland heeft een prachtige kustlijn en is grotendeels onaangetast door massatoerisme. Er zijn enkele gezellige vissersdorpen en het strand is nooit ver weg. Onze tenten staan in de tuin van agriturismo Nono Ban, gelegen aan de rand van het boerendorp Gornji Humac.

 Achter het charmante restaurant, waarvan het terras rond een eeuwenoude steeneik is gebouwd, gaat een oase van rust schuil. Het centrum van de fraai aangelegde tuin wordt gevormd door het zwembad en de daaromheen gelegen zitjes en bar. Daarachter ligt de stal met dierenweide (ezels, schapen, kippen) en het kampeerterrein. Hier kunnen  de kinderen naar hartenlust ravotten.

Op het terrein staan 4 luxe tenten. Er is ook een gemeenschappelijk terras exclusief voor de kampeergasten waar we 2x per week een barbecue organiseren.

Het eiland heeft veel te bieden voor hen die zon, zee en strand zoeken. Het bekende strand de Gouden Hoorn ligt op slechts 15 minuten rijden. En wie op ontdekkingstocht gaat zal altijd wel een mooie baai vinden waar het zelfs in de zomer niet druk is. De lange zomeravonden in de charmante vissersdorpen van het eiland zijn onvergetelijk; met het hele gezin flaneren langs de waterkant, een verse zeebaars eten in een lokale taverne, met uitzicht op de bootjes en het kabbelende water van de Adriatische zee.

 

***

Overige informatie

Website: www.nonoban.com

***

Ligging op de kaart

 

Adres:

 1. Gornji Humac b.b.
 2. 21424 Bol
 3. Kroatië
 4. Tel. +38 521 647 233 / +38 598 264 788
 5. GPS:N 43.29258 E 16.72001