Previous Frame Next Frame
 • Camping des Arcades

  Unieke 13e eeuwse watermolen
  middelpunt van de camping
 • KANOEN

  Op en rondom de camping is veel water
  heerlijk een dagje kanoën
 • zwembad

  In dit heerlijke zwembad met glijbaan
  kunt u heerlijk afkoelen na een lange wandeling
 • Markten

  In het dorpje is wekelijks markt
  hier vind je de heerlijkste streekproducten

Camping des Arcades, LOT (F)

Deze sfeervolle camping in de Lot is ideaal voor mensen die houden van een heel mooi stukje Frankrijk met een groot aanbod aan bezienswaardigheden in de omgeving. De Lot biedt wandelaars en fietsers vele uren plezier en adembenemende landschappen. Er is in dit gebied geen massatoerisme, dus ook geen files, maar wel veel rust zonder verveling.

Het domein van de camping is ruim 12 ha groot en biedt plaats aan ca. 80 kampeerplaatsen. De camping is gebouwd rondom een karakteristieke 13e eeuwse watermolen met een vismeertje en een heerlijk zwembad. De gastvrije Nederlandse eigenaren Nicole en Theo, zijn warm en vriendelijk. De natuur rondom de camping is heel mooi. Het is daarom goed mogelijk dat u een eekhoorntje of hert vanuit de tent ziet.

In het hoogseizoen is er een animatieprogramma en vanuit de camping worden er excursies georganiseerd. Zo neemt de eigenaar je graag mee voor een wandeltocht, om te mountainbiken of voor een kanotochtjes op de rivier. Ook kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een grot, een heel mooi tuinencomplex (waar je kunt wandelen, spelen en bewonderen), of het survivalbos.

Op Des Arcades heeft u de keuze uit een ingerichte Karsten-tent en een Safaritent met privé sanitair. Beide met echte bedden, comfortabele meubels, een keuken en een tweepersoons hangmat. Ziet u zich al liggen met een drankje in de hand, kijkend naar de ondergaande zon?

 

 

***

Overige informatie

Website: www.des-arcades.com

***

Ligging op de kaart

Adres:

 1. Moulin de Saint Martial
 2. 46800 Saint Panteléon
 3. Lot ( F )
 4. Tel. +31 620 633 438 ( nederlands sprekend ) / +33 961 677 498
 5. GPS:N 44.36972 E 1.30639