Previous Frame Next Frame
 • Camping Centro Vacanze San Marino

  Unieke combinatie tussen natuur
  en het historische San Marino
 • Buitenzwembad

  Een frisse duik na een warme dag
  met volop vertier voor de kinderen
 • Kinderboerderij

  Op de camping kunnen de kinderen
  dieren aaien, voeden, kammen,...
 • Dagje strand

  Op slechts 15 km van de camping
  ligt Rimini, heerlijk voor de zonaanbidders

 

NIEUW - Camping Centro Vacanze San Marino, San Marino

Vlak voor het centrum van San Marino op een heuvel met uitzicht op de Adriatische Kust ligt deze prachtige camping. Het historische centrum van San Marino is adembenemend. Geniet van een hapje en een drankje op één van de vele terrasjes met uitzicht op de Riviera van Romagna. Daarnaast kun je hier vanwege de lage belastingtarieven fantastisch winkelen. Op slechts 15 km aan de Adriatische Kust ligt Rimini een bruisende badplaats met veel barretjes en restaurants. Ideaal voor een dagje strand.

De tenten staan op zeer ruime plekken met veel privacy en een prachtig uitzicht over het dal. Bij helder weer heb je vanuit de tent uitzicht over de Adriatische kust van Italië. 

Deze terrassencamping is mooi aangelegd met heel veel groen. Het ruime zwembad zorgt voor de nodige afkoeling en is voorzien van een wildwaterbaan en jacuzzi. Sportief aangelegd? Er is een volleybal- en voetbalveld, een jeu de boules baan en er zijn tennisbanen. Uiteraard worden er door de camping regelmatig toernooien georganiseerd. In het sfeervolle restaurant op de camping kun je genieten van een heerlijke pizza of een drankje en 's avonds is er altijd wat te beleven in het Teatro Arena.

Voor de kinderen is er in het zomerseizoen animatie, een speeltuin en een miniclub. Bovendien is er een kinderboerderij op de camping waar de kinderen (en volwassenen) de dieren mogen voeden, aaien, borstelen, en voor de liefhebbers de stallen schoonmaken. Voor de wat oudere kinderen is er een skatepark.

Op Camping Centro Vacanze San Marino vind je de ideale combinatie tussen het echte kamperen en een comfortabele vakantie, door de aanwezige voorzieningen en de schitterende omgeving. Op de terrassen van de camping met uitzicht op de kustlijn van Italië staan onze Dessert Lodge Holidays met eigen douche en toilet voor 5 personen. 

Op de camping is ook een kleine campingwinkel, hier worden o.a. verse vleeswaren en kaas, fruit en groente, dagelijks vers brood en lokale producten verkocht. Op de hele camping kan gebruik gemaakt worden van gratis WiFi.

 ***

Overige Informatie

Website: www.centrovacanzesanmarino.com

***

 ***

Adres:

Strada San Michele 50

San Marino

Tel. +39 0549 903964

GPS: 43.95889 N / 12.46027 E

***

Vliegen kan op Ancona en Bologna