Previous Frame Next Frame
 • Camping Centro Vacanze San Marino

  Unieke combinatie tussen natuur
  en het historische San Marino
 • Buitenzwembad

  Een frisse duik na een warme dag
  met volop vertier voor de kinderen
 • Kinderboerderij

  Op de camping kunnen de kinderen
  dieren aaien, voeden, kammen,...
 • Dagje strand

  Op slechts 15 km van de camping
  ligt Rimini, heerlijk voor de zonaanbidders

 

Camping Centro Vacanze San Marino, San Marino

Stel je voor met een schitterend uitzicht op de kustlijn van de Adriatische zee, op een royale plek logeren in een Dessert Lodge met je eigen douche en toilet. Deze camping ligt schilderachtig op een heuvel vlak voor de Republiek San Marino met haar prachtige historische centrum, mooie terrasjes en natuurlijk fantastisch belastingvrij shoppen. Aan de grens tussen Emilia Romagna en Marche, omgeven door een natuurpark. Rimini met haar leuke barretjes, lekkere restaurants en het strand liggen om de hoek en minder druk maar ook erg gezellig is San Leo.

Maar eenmaal aangekomen op deze groene en mooie aangelegde terrassencamping wil je wellicht niet eens meer weg. Het lekkere ruime zwembad, volleybal- en voetbalveld, jeu de boules baan en tennisbanen met georganiseerde toernooien kunnen de dag van de sportieveling met gemak vullen.

Eerst s’ ochtends, na heerlijk ontbijt met lokale producten gekocht in de campingwinkel in de buitenlucht, met de kinderen langs de kinderboerderij op de camping. Ook de dieren moeten eten en worden voorzien van de nodige aaien, een borstel door de manen van de paardjes doet niet alleen de haren glanzen maar ook zeker de ogen van de kleintjes en jezelf.

Lunchen in de schaduw op het terras van het restaurant of vast bespreken voor de avond. En nu toch maar lekker weer van die fantastische pizzeria genieten. De kinderen zullen zich zeker vermaken, terwijl je nog een heerlijk afzakkertje neemt en je benen onderuit laat glijden, worden zij vermaakt door het vrolijke animatieteam en maken ze zich voor de zoveelste keer die dag lekker moe door de sterren van de hemel te dansen in de kinderdisco.

Daarna met zijn allen huiswaarts naar je fijne onderkomen van Lodge Holdidays en nestelen in de luxe bedden van je tent terwijl het geroezemoes van de camping verloren gaat in de nacht.

 

 ***

Overige Informatie

Website: www.centrovacanzesanmarino.com

***

 ***

Adres:

Strada San Michele 50

San Marino

Tel. +39 0549 903964

GPS: 43.95889 N / 12.46027 E

***

Vliegen kan op Ancona en Bologna