Previous Frame Next Frame
 • Camping Delle Rose

  Vlak over de grens met Frankrijk
  in het prachtige Liguria
 • Buitenzwembad

  Heerlijk afkoelen na een lange dag
  prachtig tussen de bergen
 • Restaurant

  Genieten in het restaurant
  dat direct aan het zwembad grenst
 • Cultuur

  Kronkelende riviertjes
  door idyllische dorpjes
 • Kamperen

  Rust en ruimte
  maar ook gezelligheid

Camping Delle Rose, Liguria (IT)

Zoet is de geur van het achterland van de Ligurische Riviera, net over de grens van Italië met Frankrijk,  in Noord West Italië. Te midden in een decor vol geur en kleur van olijf- en palmbomen, eucalyptussen, cactussen, mimosa’s en citrusfruit, ligt deze kleinschalige familiecamping Delle Rose. Waar berglucht en zeelucht samenvallen, aan de voet van de uitlopers van de Maritieme Alpen, is dit een fantastische rustige plek om te koesteren.

Op de camping is het rustig en fijn. Een lekker zwembad voor een verfrissende duik, maar het nodigt zeker ook uit om te wandelen naar Isolabona, het dorpje vlakbij de camping. Het mooie pad voert langs overblijfselen van weleer en een sprookjesachtig uitzicht over de Nervia vallei. En dan heerlijk neerploffen voor een verrukkelijke Italiaanse koffie of een aperitivo in een van de vele barretjes en aansluitend genieten van de pure smaken van de Italiaanse keuken.

San Remo,  Monaco en ook Nice zijn gemakkelijk te bezoeken, binnen 3 kwartier is er bruisend vertier. Binnen handbereik zijn de vele prachtige dorpjes, waar je de historie bijna kunt aanraken. Mooie wandeltochten langs watervallen en kastelen, doen je verlangen naar het verleden. Wat verder weg, maar zeker het bezoeken waard,  zijn de grotten van Toirano. Duik nog dieper de geschiedenis in, en zie met eigen ogen sporen van de holenberen en de prehistorische mens.

‘s Avonds, met een verkoelende zeebries en in alle rust, is het tevreden terugkijken op het ruime terras bij je luxe tent van Lodge Holidays. Gebergte, groen, geschiedenis, en de zee komen samen op deze fantastische plek. De kleuren en geuren van zoveel historische verhalen trekken opnieuw voorbij en besef je dat je precies op tijd op de juiste plek bent beland.

BOEK NU 

 ***

Overige Informatie

Website: www.campingdellerose.eu

***

 ***

Adres:

Regione Prati Gonter 4

18035 Isolabona, Liguria

Tel. +39.0184.208.130

GPS: 43.89429 N / 7.64742 E

***

Vliegen kan op Nice - Frankrijk