Previous Frame Next Frame
 • Camping Gajole

  rust, ruimte en natuur
  gelegen aan Lago di Corlo
 • Sportief avontuur
  in de bergen
 • Ontdekking

  laat je verrassen
  door de mooie bergen en natuur
 • Cultuur

  geniet van de Italiaanse
  cultuur en de bijzondere omgeving

 

NIEUW IN 2018 - Camping Gajole - Arsie - Provincia di Belluno

Een klein groen paradijsje! Aan het eind van een doodlopend pad is het oogverblindend groen als je de rustige camping van de beide zussen Danielle & Doris Turra betreedt. Pal aan het Corlo meer, in het plaatsje Arsie, Provincia di Belluno, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de Dolomieten.

Hier is het leven simpel, met mooi uitzicht op het meer en de omliggende bergen staan onze tenten in al haar stoere eenvoud maar luxe ingericht.

Opvallend is dat jong en oud hier in alle rust zich naast elkaar vermaken.

Bij het meer is het lekker luieren op het privéstrandje dat Gajole rijk is, dobberen met een luchtbed op het meer, een verkoelende duik of erop uit met een waterfiets. Misschien toch opnieuw maar eens een gooi doen om staande te blijven op de surfplank. Wat meer pit in al zoveel waterpret is te vinden in het raften of kajakken op het water aan de voet van het indrukwekkende gebergte. En daarna heerlijk bijkomen en opdrogen aan de oevers van dit mooie meer.

De wandelingen buiten de camping brengen je onmiddellijk in Italiaanse sferen, het gezellige dorpje Arsie is op loopafstand met een prima restaurant. Deze omgeving met vriendelijke natuur is een waar plaatje.

In de buurt zijn fantastische mountainbike paden. En voor een duizelingwekkende blik vanuit de lucht: paragliding. Iets minder uitdagend maar zeker niet minder fraai is het uitzicht vanaf de uit ijzeren touwen bestaande Brug van Corde, op het meest spectaculaire punt van het meer.

Een leuke plaats op ca 34km afstand is Bassano del Grappa, met leuke restaurants en winkels, vanuit daar is het eenvoudig en goedkoop per trein (ca 12 euro) reizen naar de stad van de gondels & kanalen: Venetië. Een bezoek aan deze historische stad met Piazza San Marco kan niet ontbreken. Ook de renaissancestad Trento waar de geschiedenis kunst is of met de kinderen een dag plezier maken in Levicoland of klimmen en klauteren in AcroPark Centa zijn aanraders.

Terug ’s avonds bij de ruime tent en het relaxte terras van Lodge Holidays, de kaarsjes aan zijn het alleen de krekels die de stilte verbreken.

 Is dit groene paradijs werkelijk of een waar sprookje.

 

 ***

Overige Informatie

Website: www.campinggajole.it

***

 ***

Adres:

Loc. Gajole

32030 Arsiè

Tel. +39 0439 58505

GPS: 45.96816 N / 11.76608 E

***

Vliegen kan op Verona en Venetië