Previous Frame Next Frame
 • Pian di Boccio

  In het prachtige Umbrië
  genieten van cultuur, natuur, heerlijk eten
 • Buitenzwembad

  Er zijn diverse zwembaden
  ook de kleintjes kunnen rustig zwemmen
 • Chillen

  De kinderen kunnen heerlijk chillen
  in de Fatboy hangmat bij de tent
 • Cultuur

  Prachtige, historische dorpjes
  in en om de locatie van de camping

Camping Pian di Boccio, Umbria (IT)

Of je nu per auto of vliegtuig naar het groene hart van Italie, Umbrië afreist, bij het oprijden van camping Pian di Bocci ben je alle drukte en stress ogenblikkelijk vergeten. De tijd lijkt geen vat te hebben gehad op deze authentieke agriturismo. Alleen al de vergezichten op een werkelijk adembenemend landschap, middenin het culturele fundament van Italië  kalmeren je geest en brengt je in een heerlijke vakantieroes.

In het hoogseizoen vervult de hele familie een rol op deze nog volledige actieve boerderij onder de vrolijke charmante regie van de padra della famiglia. In het laagseizoen wordt met evenveel werklust de olijfolieoogst binnengehaald. Deze 80 ha grootte camping waar duurzaamheid leidraad is, biedt in de zomermaanden zeer ruim terrein aan vrijstaande verscholen schaduwrijke plekken.                                                      

Maar wellicht staan onze lodges wel op de meest in het oog springende plekken.                                                    

Op het pad langs de akkers tussen de ontelbare olijfbomen, de stoere, luxe, met veel aandacht voor detail ingerichte safaritenten van ons, Lodge Holidays. Middenin het mooie zonovergoten heuvellandschap van Umbrië.                                       

Lui onderuit gezakt op de houten veranda te midden van de olijfbomen is het alleen nog maar de vraag of je wilt gaan zwemmen in één van de drie zwembaden die de camping rijk is, te tennissen of voetballen op het terrein.  Of trek je erop uit om de ontelbare aantal mooi gelegen stadjes in de nabijheid van de camping te verkennen of de grote cultuurschatten in Assisi of Perugia te bewonderen.

Je raakt vanzelf ook tijdloos als je aan het einde van zo’n volmaakte dag zachtjes schommelend in de hangmat de dag afsluit met een heerlijk glas rode wijn.

 


 ***

Overige informatie

Websitewww.piandiboccio.com

***

Ligging op de kaart

 

Adres:

 1. Via Pian di boccio, 10
 2. 06031- Bevagna - Perugia
 3. Umbria ( IT )
 4. Tel. +39 0742 360 391 / +39 0742 360 164
 5. GPS: N. 42° 55.754 E. 12° 35.204

***

Reisafstand vanaf Utrecht 1.525 Km

***

Vliegen kan op Ancona, Bologna, Rome, Perugia