Previous Frame Next Frame
 • Podere Sei Poorte

  Temidden van de groene heuvels
  heerlijk tot rust komen
 • Buitenzwembad

  Speciaal voor de kinderen
  een heerlijk zwembad
 • Safaritenten

  Een heerlijk groot terras
  met prachtig uitzicht over de bergen
 • CULTUUR

  In de omgeving vind je
  talloze eeuwenoude dorpjes

Camping Podere Sei Poorte, Le Marche ( IT )

 

Niet een open deur maar zes! De boerderij van de zes poorten, oftewel de camping van de Nederlandse zes koppen tellende familie Poorte ontvangt je met warme open armen zodra je voorbij de poort bent. Hier op de zeer ruime camping in de rustige groene heuvels in het noorden van Le Marche tussen Pesaro en Fano op 20 km afstand van de Adriatische kust, is het vooral de natuur en de zon die je dag vormgeven.

Hier is het luxe eenvoud; wat is het fijn genieten om na lekker te hebben gezwommen in het ruime zwembad neer te strijken op het terras van het restaurant met een prachtig uitzicht over de heuvels. Met een goed glas wijn, natuurlijk hier van eigen bodem, eerst maar eens rustig nadenken over wat het plan van de volgende dag is. Culturele uitstapjes naar een de vele charmante stadjes en dorpen met kerkjes of musea. Naar de zaterdagmarkt in Fano gelegen aan de zee met een bedrijvige vissershaven of naar Pesaro, een sfeervolle stad met een gezellige boulevard en vol met Romeinse opgravingen. Urbino is de geboorteplaats van de beroemde schilder Rafael, deze universiteitsstad wordt gezien als een van de mooiste heuvelsteden van Italië.

De beentjes sportief in beweging brengen door te wandelen langs de vele uitgestippelde paden en de omringende heuvels verkennen.

Trampolines en speeltoestellen maken de dag voor de kleintjes blij en voor de pubers is er tafeltennis, nacht zwemmen of gewoon lekker hangen s’ avonds rond het kampvuur.

Het restaurant tovert verrukkelijk pure Italiaanse gerechten op het bord, a la carte maar ook thema avonden met pizzabuffet, verse vis of pasta e basta. De zondagbrunch is een absolute aanrader, hoe fijn is het de dag langzaam en culinair op te starten. Een heerlijk buffet met verse broodjes, salades, bruschette, frittata en verschillende soorten Italiaans beleg. En als begeleider een op zijn best smakende cappuccino en jus of iets stouter een frisse bianco frizzante!

Kortom hier hoef je niks anders dan tot rust komen en genieten, lekker lui  in de hangmat van Fatboy  op de geweldige plek met ruim uitzicht bij je luxe tent van Lodge Holidays. Vet toch!?
 ***

Overige informatie

Website: www.podereseipoorte.it

***

Ligging op de kaart

Adres:

 1. Via Petrecci 14
 2. 61020 Monteciccardo
 3. Le Marche ( IT )
 4. Tel. +39 0721 910 286 / +39 3330 106 043
 5. GPS:N 43,80,102 E 12,82,135

***

Reisafstand vanaf Utrecht: 1410 km

***

Vliegen kan op Bologna of Ancona