Previous Frame Next Frame
 • Podere Sei Poorte

  Temidden van de groene heuvels
  heerlijk tot rust komen
 • Buitenzwembad

  Speciaal voor de kinderen
  een heerlijk zwembad
 • Safaritenten

  Een heerlijk groot terras
  met prachtig uitzicht over de bergen
 • CULTUUR

  In de omgeving vind je
  talloze eeuwenoude dorpjes

Camping Podere Sei Poorte, Le Marche ( IT )

Deze mooie en landelijke camping in Le Marche is ideaal voor mensen die houden van een combinatie van heerlijke Italiaanse maaltijden, rust, ruimte, natuur, cultuur en voor de kinderen voldoende avontuur. Het is een schilderachtig mooi gebied met heuvels, bergen en valleien versierd met olijfboomgaarden, wijngaarden en velden met zonnebloemen en klaprozen.

De camping ligt op slecht 22 kilometer van de Adriatische zee en is ruim en mooi opgezet. De vlakke strook langs de kust biedt zand- en kiezelstranden afgewisseld met steile kliffen. Plaatsen als Fano en Pesaro liggen op ca. 20 kilometer. Le Marche biedt vele kerken, musea en archeologische plaatsen. Ook in de natuur kan men genoeg ontdekken; er zijn verschillende nationale parken, recent ontdekte druipsteen grotten en diepe kloven.

Op sportief gebied is er voor elk wat wils, een ruim zwembad van 8 bij 16 meter (1.40 meter diep). Er is een bar, een minimarkt, een terras met een gevarieerd aanbod aan heerlijke italiaanse maaltijden. Voor de kinderen zijn er natuurlijke speelterreinen, twee plaatsen met speeltoestellen voor de allerkleinsten, een tafeltennistafel, een trampoline, een basketbal plek, een jeu de boules baan en een trapveldje. In de stal is een lavanderia waar zich wasmachines en een wasdroger bevinden.

De omliggende heuvels lenen zich uitstekend voor sportieve wandel- en fietstochten. Er zijn vanuit de camping en in de regio verschillende uitgestippelde routes maar natuurlijk ook plekjes te over om zelf te ontdekken. Ook de iets oudere jeugd hoeft zich niet te vervelen, bij de tafeltennis, het kampvuur of het nachtzwemmen.

De Nederlandse Hans en Sietske en hun personeel, laten je echt thuis voelen. Op Podere sei Poorte kan je verblijven in een ingerichte safaritent inclusief douche en toilet, met echte bedden (2.10 m), comfortabele meubels, een keuken en een tweepersoons Fatboy hangmat. Deze tent staat op een heuvel zodat je altijd een prachtig uitzicht hebt. Zie jij jezelf al liggen met een drankje in de hand, kijkend naar de ondergaande zon? Lodge Holidays biedt een uniek extra groot schaduwrijk terras van 36m2 met een mooie buitenkeuken en een ruime robuuste houten tafel waar niet alleen het gezin, maar ook de vriendjes mee kunnen eten.
 ***

Overige informatie

Website: www.podereseipoorte.it

***

Ligging op de kaart

Adres:

 1. Via Petrecci 14
 2. 61020 Monteciccardo
 3. Le Marche ( IT )
 4. Tel. +39 0721 910 286 / +39 3330 106 043
 5. GPS:N 43,80,102 E 12,82,135

***

Reisafstand vanaf Utrecht: 1410 km

***

Vliegen kan op Bologna of Ancona