Previous Frame Next Frame
  • Voorwaarden

    Wat kun je winnen?
    Hoe doe je mee?

 

Voorwaarden fotowedstrijd Lodge Holidays 2017

Wat kun je winnen?
De hoofdprijs is een afdruk op Canvas twv € 59,99 van de winnende foto.

Hoe kun je meedoen?
Je kunt meedoen door jouw leukste vakantiefoto die je tijdens je verblijf geboekt via Lodge Holidays hebt gemaakt,  te mailen naar info@lodgeholidays.nl of door een privébericht via Facebook of Instagram te sturen. Daarnaast kun je ook en foto bekend maken op Facebook en Instagram met hashtag #LHFOTO2017

Wie kan er meedoen?
Iedereen die een vakantiefoto tijdens zijn verblijf bij Lodge Holiday instuurt.

Periode van de actie
Je kunt je foto’s insturen tot en met 17 september 2017.

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald
Van de ingezonden foto’s maakt Lodge Holidays een top 3. Deze worden plaatsen we op onze facebookpagina. Iedereen wordt opgeroepen te stemmen op zijn/ haar favoriete foto.

De hoofdprijs wordt door het team van Lodge Holidays bepaald op basis van alle foto's.

Overige voorwaarden
Alle ingezonden foto’s worden eigendom van Lodge Holidays B.V., bij het indienen van de foto’s wordt het auteursrecht van de foto’s overgedragen aan Lodge Holidays BV.

Privacybeleid
De deelnemer stemt in dat de ingezonden foto’s voor commerciële doeleinden gebruikt mogen worden. De deelnemers stemmen er mee in dat hun ingezonden foto’s gedeeld mogen worden op social media en de website van Lodge Holidays.

De deelnemers stemmen er mee in dat hun naam gebruikt mag worden bij het bekend maken van de winnaars op social media en de website van Lodge Holidays. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt.