Previous Frame Next Frame

Over Lodge Holidays

Heeft u ook zo veel zin om heerlijk bij te komen en te genieten van elkaar?

Ons uitgangspunt; het aanbieden van comfortabele vakanties in luxe tenten op natuurrijke rustige plekken.

Kamperen in stijl

Wij willen je graag het echte kamperen laten voelen, maar dan wel met het comfort van een goede nachtrust en het gemak van thuis. Wij zochten plekjes die adembenemend zijn en waar je heerlijk kunt ontspannen. Onze tenten zijn van binnen ruim, modern en luxe ingericht. De Safaritenten zijn voorzien van een houten vloer met een inrichting waarbij gebruik is gemaakt van veel natuurlijke materialen. Als extraatje zijn alle tenten uitgerust met een luxe tweepersoons-hangmat en zitzak van Fatboy

Safaritenten met privé sanitair

De luxe ingerichte safaritenten zijn zeer ruim, comfortabel en uitgerust met privé sanitair. Gelijk in het oog springen hierbij de bedden, waaronder een hemelbed met een lengte van 210cm. Omdat wij het buitenleven willen benadrukken heeft onze tent een extra grote luifel en een groot houten terras van ongeveer 30m². Er is een stoere houten tafel, een buitenkeuken en heerlijke loungebank of comfortabele stoelen. De inventaris is voldoende, zodat je niet snel mis grijpt, als je bijvoorbeeld gezellig met andere campinggasten of vrienden wilt eten of de afwas een keertje heeft overgeslagen.  Voor de precieze inrichting, de plattegrond en inventaris verwijzen wij naar het kopje "Onze Lodges".

Karsten tenten

De tenten van "Karsten", een (st)oer Nederlands product, zijn tenten met een opblaasbaar frame. Ze zijn zeer ruim met een hoogte van 230cm zodat een volwassene er gemakkelijke in kan staan en bewegen. De inrichting is met aandacht en smaak samengesteld, dus mocht het een dagje regenen, dan is dat geen probleem. De Karsten tent is niet voorzien van sanitair of een hoog vlonderterras, maar is wel voorzien van een zwaar pvc grondzeil met sterke polyester inlage waardoor vocht, insecten en tocht absoluut geen kans krijgen. De beleving van de natuurelementen blijft bij ons optimaal. Wij bieden modern comfort vanuit een avontuurlijk jasje.

 

Goed slapen

De safaritent krijgt zelfs een tikje glamour door het romantische comfortabele tweepersoons hemelbed. Daar wil je meteen induiken. Mocht je met 7 personen willen komen, dan kun je een klein tentje bijplaatsen, dit moeten wij dan wel eerst overleggen met de camping. Voor kleine kinderen hebben wij een kinderstoel en kinderbedje beschikbaar. Wij weten hoe belangrijk een goede nachtrust is, en doen ons uiterste best je van alle gemakken te voorzien. Doordat de safaritent geplaatst is op een kindvriendelijk houten terras, heb je geen last van vocht. Het geeft een natuurlijke ventilatie en dat is erg aangenaam.

Buiten leven

Omdat je op vakantie wilt genieten van het mooie weer en het buitenleven, is het terras extra groot gemaakt. Samen met de verlengde luifel is het optimaal genieten in de zon of schaduw. Je kunt buiten koken, samen in de hangmat luieren en lezen. Maar ook eten, een wijntje drinken en spelletjes spelen aan de stoere houten tafel.

Campings | Luxe kamperen

Wij hebben enkele geweldige campings geselecteerd. Geweldig omdat ze opvallen door persoonlijke aandacht en een mooie natuurlijke omgeving. Wij hebben voor u gelet op sfeer, ruime plaatsen, goed en schoon sanitair en de kindvriendelijkheid. Ook is er gelet op de aanwezigheid van een restaurant en zwembad. Geen grootschalige campings met veel lawaai maar wel gezellige campings met voldoende activiteiten zodat het aan u de keuze is om actief te zijn of niet. Op de campings hebben wij zelf de plaatsen van onze tenten uitgekozen en de sfeer van de camping geproefd. Aan u de keuze op welke camping u wilt gaan genieten.

Glamping kampeerplekken

Ons doel is om u prachtige glamping kampeerplekken te kunnen aanbieden in Frankrijk en Italië. Het idee dat je heerlijk kunt genieten van de natuur in een luxe tent zonder ergens zorgen over te maken. Zo combineer je het luxe leven met een prachtig uitzicht op de natuur.

 

Toekomst

Wij willen je in de toekomst met nog veel meer unieke plekjes laten kennismaken. Wij zijn voortdurend campings aan het selecteren die voor ons concept in aanmerking kunnen komen, maar we werken gecontroleerd en met uiterste zorg. In 2016 zullen wij een samenwerking starten met Go Yonder, waarmee wij het aanbod gaan uitbreiden met de landen Kroatië en Slovenië. Mocht je vragen of tips hebben, neem dan gerust even contact met ons op via: info@lodgeholidays.nl

Wij heten je van harte welkom in één van onze mooie tenten,

Team Lodge Holidays