Corona situatie

In deze onzekere tijden wil ik jou, als onze gewaardeerde gast, graag op de hoogte houden van de situatie omtrent het coronavirus in Europa. En hoe Lodge Holidays hiermee omgaat.

Allereerst gaat onze bewondering uit naar alle mensen die een rol spelen in het voorkomen en genezen van het virus. Of dat nu thuis is, waar wordt gezorgd voor de gezinsleden, of op het werk. In deze tijd moeten wij de krachten bundelen en kunnen wij samen als maatschappij het verschil maken. Ik hoop dat door de ingrijpende maatregelen, die nu moeten worden getroffen, wij het virus kunnen beheersen en onderdrukken.

Wat voor gevolgen heeft het coronavirus voor jouw geboekte vakantie?

Over enkele weken begint het nieuwe vakantieseizoen en is het weer tijd om samen met je gezin en geliefden te genieten van een zorgeloze vakantie. Ik begrijp dat er nu onzekerheid heerst of de vakantie wel door kan gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rust is teruggekeerd in het hoogseizoen.

Heb je op korte termijn een vakantie geboekt, dan kan deze helaas niet doorgaan. De grenzen van de landen in Europa zijn (bijna allemaal) gesloten. En ook luchtvaartmaatschappijen vliegen beperkt of helemaal niet meer.

Wat zijn de mogelijkheden omtrent jouw geboekte vakantie:

Omboeken

Wij bieden de mogelijkheid om de vakantie om te boeken naar een latere periode in dit seizoen. Jouw aanvraag voor de omboeking kun je sturen naar reserveringen@lodgeholidays.nl .  

Annuleren

Mocht je besluiten om de boeking toch te annuleren, dan gelden hiervoor de annuleringskosten die op het moment van annuleren van toepassing zijn. De hoogte van de annuleringskosten vind je in onze algemene voorwaarden. 

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Wij houden jou daarom graag op de hoogte, via onze nieuwsbrief, over onze prachtige bestemmingen en landen, over de maatregelen van de betreffende landen omtrent het coronavirus, de impact voor de campings en hopelijk komt er snel goed nieuws over jouw geboekte vakantie.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief (dit kan onderaan de homepage).

Ik hoop je hiermee zoveel mogelijk te hebben geïnformeerd. En wens iedereen sterkte in deze moeilijke tijden.