Garanties in buitengewone tijden

Onbezorgd je vakantie tegemoet

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Om je vakantie onbezorgd tegemoet te gaan, denk ik graag met je mee over de huidige manier van vakantie vieren. Als eigenaar van Lodge Holidays vind ik het belangrijk dat je onbezorgd en met plezier op vakantie kunt met degene die het dichtst bij je staan. Daarbij staat de veiligheid en gezondheid van mijn gasten altijd voorop.

Veilig op vakantie

Je kunt met een gerust hart bij Lodge Holidays boeken: vakantie vieren op een plek waar je alle vrijheid hebt. Weg van de massa is nu belangrijker dan ooit. Dankzij de kleinschalige campings met zeer ruime staplaatsen, is het heel eenvoudig om voldoende afstand te houden. Ik selecteer zelf zorgvuldig de campings: zo kun jij zorgeloos genieten van de rust, ruimte en natuur.

Garanties in buitengewone tijden

Besluit je jouw vakantie bij Lodge Holidays te boeken, dan bied ik je een aantal aanvullende garanties op de huidige boekingsvoorwaarden:

Tot 1 juni 2021 kosteloos annuleren bij een negatief reisadvies

De situatie in Europa verandert dagelijks en hoewel ik de nieuwe ontwikkelingen en maatregelen op de voet volg, vind ik het vooral belangrijk dat onze gasten geen stress ervaren van hun vakantie. Als jouw vakantiebestemming een negatief reisadvies (code oranje/code rood) heeft, kun je jouw vakantie tot 1 juni 2021 kosteloos annuleren.

Betaal slechts 30% aan op de totale reissom

Misschien ben je in deze tijd wat terughoudender als het gaat om grote uitgaven. Doordat je bij je boeking slechts 30% van de totale reissom hoeft te voldoen, loop je beperkt risico bij Lodge Holidays. Ik houd je favoriete vakantieplek voor je gereserveerd voor dit bedrag. Jij hoeft het resterende bedrag pas uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen. Mocht je vakantiebestemming een negatief reisadvies krijgen (code oranje/code rood), dan mag je wachten met het voldoen van het restbedrag tot uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Flexibel omboeken bij negatief reisadvies

In deze onzekere tijden moet je je comfortabel voelen bij je vakantie. Daarom bied ik je de mogelijkheid om je vakantie om te boeken naar een ander moment of een andere bestemming naar keuze wanneer er een negatief reisadvies (code rood of oranje) wordt afgegeven voor jouw reis.

Tot 48 uur voor aankomst kun je jouw vakantie kosteloos omboeken. De duur van het verblijf moet wel gelijk blijven of langer zijn dan je originele reis en je kunt alleen omboeken naar vakanties die op dat moment beschikbaar zijn op onze website.

Vallen de kosten van je omgeboekte vakantie lager uit dan je originele reservering? Lodge Holidays kan het verschil van de reissom helaas niet aan je retourneren. Vallen de kosten hoger uit, dan worden de meerkosten in rekening gebracht. In beide gevallen rekenen we administratiekosten voor het omboeken van je reis. Deze kosten komen neer op €36,50.


Reis annuleren

Je krijgt geen restitutie van de reissom die je al hebt betaald. Je (aan)betaling blijft wél nog het hele seizoen (2021) en het volgende seizoen (2022) geldig en je bent niet verplicht het restbedrag te voldoen wanneer je besluit geen alternatieve reis te boeken. Wil je je reis annuleren? Doe dit dan minimaal 14 dagen voor vertrek. Je kunt ook besluiten om je reis om te boeken naar een andere bestemming of datum in 2021 of 2022.

Laat ons je helpen

Ik kan me voorstellen dat je met vragen blijft zitten. Wil je meer informatie over jouw specifieke situatie of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.