Garanties in buitengewone tijden

Onbezorgd je vakantie tegemoet

Het coronavirus houdt de wereld nog steeds in zijn greep. Om je vakantie onbezorgd tegemoet te gaan, denk ik graag met je mee over de huidige manier van vakantie vieren. Als eigenaar van Lodge Holidays vind ik het belangrijk dat je onbezorgd en met plezier op vakantie kunt met degene die het dichtst bij je staan. Daarbij staat de veiligheid en gezondheid van mijn gasten altijd voorop.

Veilig op vakantie

Je kunt met een gerust hart bij Lodge Holidays boeken: vakantie vieren op een plek waar je alle vrijheid hebt. Weg van de massa is nu belangrijker dan ooit. Dankzij de kleinschalige campings met zeer ruime staplaatsen, is het heel eenvoudig om voldoende afstand te houden. Ik selecteer zelf zorgvuldig de campings: zo kun jij zorgeloos genieten van de rust, ruimte en natuur.

Onze garanties

Besluit je jouw vakantie bij Lodge Holidays te boeken, dan bied ik je een aantal aanvullende garanties op de huidige boekingsvoorwaarden:

Tot 1 mei 2022 kosteloos annuleren bijeen negatief reisadvies

De situatie in Europa verandert dagelijks en hoewel ik de nieuwe ontwikkelingen en maatregelen op de voet volg, vind ik het vooral belangrijk dat onze gasten geen stress ervaren van hun vakantie. Als jouw vakantiebestemming een negatief reisadvies (code oranje/code rood)* heeft, kun je jouw reissom tot 1 mei 2022 kosteloos annuleren. Alleen de reserveringskosten blijven dan staan.

Wij volgen hierin het advies van de Rijksoverheid. Hier vindt je per land alle informatie over de actuele maatregelen: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Betaal slechts 30% aan op de totale reissom

Misschien ben je in deze tijd wat terughoudender als het gaat om grote uitgaven. Doordat je bij je boeking slechts 30% van de totale reissom hoeft te voldoen, loop je beperkt risico bij Lodge Holidays. Ik houd je favoriete vakantieplek voor je gereserveerd voor dit bedrag. Jij hoeft het resterende bedrag pas uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen. Mocht je vakantiebestemming een negatief reisadvies (code oranje of rood)* krijgen op het moment dat je de restbetaling moet voldoen, dan mag je wachten met het voldoen van het restbedrag tot uiterlijk 2 weken voor vertrek.


Wat als mijn bestemming kort voor vertrek een negatief reisadvies krijgt?

Flexibel omboeken bij een negatief reisadvies

In deze onzekere tijden moet je je comfortabel voelen bij je vakantie. Daarom bied ik je de mogelijkheid om je vakantie om te boeken naar een ander moment of een andere bestemming naar keuze wanneer er een negatief reisadvies (code rood of oranje)* wordt afgegeven voor jouw reis. Tot 48 uur voor aankomst kun je jouw vakantie kosteloos omboeken. De duur van het verblijf moet wel gelijk blijven of langer zijn dan je originele reis en je kunt alleen omboeken naar vakanties die op dat moment beschikbaar zijn op onze website.
Vallen de kosten van je omgeboekte vakantie lager uit dan je originele reservering? Lodge Holidays kan het verschil van de reissom helaas niet aan je retourneren. Vallen de kosten hoger uit, dan worden de meerkosten in rekening gebracht. In beide gevallen rekenen we administratiekosten voor het omboeken van je reis. Deze kosten komen neer op € 40,00.

Reis annuleren bij negatief reisadvies 

Krijgt je bestemming kort voor vertrek een negatief reisadvies (code oranje of rood)*? En wil je de reis annuleren? Dan kan tot 14 dagen voor vertrek. In dit geval krijg je geen restitutie van de reissom die je al hebt betaald. Wel kun je jouw reis omboeken naar een andere bestemming of datum in 2022 of 2023. Je (aan)betaling wordt dan omgezet in een voucher die geldt als een korting op je volgende boeking. Besluit je geen alternatieve reis te boeken? Dan ben je niet verplicht om het restbedrag te voldoen.

Laat ons je helpen

Ik kan me voorstellen dat je met vragen blijft zitten. Wil je meer informatie over jouw specifieke situatie of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.


*Dit geldt alleen voor het algehele reisverbod (zonder uitzonderingen). Mag je een land niet in omdat je geen geldig coronapaspoort hebt, dan is Lodge Holidays hier niet voor aansprakelijk.