Profiteer van onze last minute deals

Nu de wereld stap voor stap weer opengaat en er steeds meer mogelijk is, beginnen de vakantiekriebels te komen. Zie jij jezelf deze maand al genieten in onze luxe lodges op een van de unieke bestemmingen? Profiteer vandaag nog van onze last minute deals! 

Bij een verblijf tot 4 september 2021 ontvang je tijdelijk tot 25% korting op al onze lodges in Italië, Frankrijk, Kroatië en Nederland!

Onbezorgd op vakantie
Een vakantie bij Lodge Holidays staat gelijk aan onbezorgd genieten: vakantie vieren op een plek waar je alle vrijheid hebt. Dankzij de kleinschalige campings met ruime staplaatsen en privé sanitair, geniet jij zorgeloos van de rust, ruimte en natuur.

Reisadviezen per land

Italië
De kleurcode van Italië is geel. Na een verblijf in Italië hoef je bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te onderleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. De testverplichting voor reizen van Nederland naar Italië blijft wel gelden.

Kroatië
Vanaf 17 juni 2021 is Kroatië (met uitzondering van de regio Sjeverna Hrvatska inclusief Zagreb) geel. Als je naar het gele gebied van Kroatië reist, geldt de test- en quarantaineplicht niet. 

Frankrijk
Vanaf 24 juni kun je ook weer zorgeloos naar Frankrijk reizen, want dat geldt kleurcode geel. Als je bent ingeënt met een coronavaccin of een negatief testresultaat kunt tonen, kan je gewoon op vakantie.

Voor de uitgebreide reisadviezen per land verwijs ik je graag naar www.nederlandwereldwijd.nl

Betaal slechts 30% aan op de totale reissom
Misschien ben je in deze tijd wat terughoudender als het gaat om grote uitgaven. Doordat je bij je boeking slechts 30% van de totale reissom hoeft te voldoen, loop je beperkt risico bij Lodge Holidays. Ik houd je favoriete vakantieplek voor je gereserveerd voor dit bedrag. Jij hoeft het resterende bedrag pas uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen. Mocht je vakantiebestemming een negatief reisadvies krijgen (code oranje/code rood), dan mag je wachten met het voldoen van het restbedrag tot uiterlijk 2 weken voor vertrek.


 

Populaire bestemmingen

Proef de cultuur bij camping Al Lago di Lago in Italië

Ontdek de bestemming

Dagje zon, zee en strand in Le Marche

Lees blog

camping San Marino in Italië, laat je verwonderen

Verken bestemming

Alles over hoe je caffe moet drinken in Italië

Lees blog