glamping IN Frankrijk

Kamperen in Frankrijk: wie wil dat nou niet? De klassieke Franse keuken, prachtige natuur en heerlijk weer zijn perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Speciaal voor jou heb ik een aantal unieke plekjes in Frankrijk gevonden waar jij samen met de mensen waar je het meest om geeft helemaal tot rust kunt komen.

Luxe kamperen op unieke locaties

Op camping Des Arcades staan onze mooie Safari Lodges voor je klaar met alle luxe van thuis. De camping ligt midden in de natuur, ver weg van het massatoerisme. Een prachtige plek om – ook buiten het hoogseizoen – een heerlijke lodge vakantie door te brengen.

 In de bosrijke regio Tarn-et-Garonne ligt camping Les 3 Cantons. Een unieke plek! Daarom staan hier onze twee stoere, luxe lodges op je te wachten. Geweldige wijnen, zonovergoten landschappen en gezellige stadjes op een steenworp afstand: dit is glamping op zijn best.

Camping Des Arcades, Frankrijk

Heb je zin om ’s ochtends wakker te worden en als eerste een eekhoorn of hertje te begroeten? Dat kan hier midden in de prachtige natuur, ver weg van al het massatoerisme. Dit zijn de plekken waar ik het liefst kom. Een heerlijke plek om vakantie te vieren in je luxe tent van Lodge Holidays.

Toon meer

Andere populaire bestemmingen

Laat je inspireren!

Puur genieten bij camping Les 3 Cantons
in Frankrijk

Ontdek bestemming

Raften in Umbrië

Lees blog

geniet van de warme gezelligheid van camping Des Arcades in Frankrijk

Ontdek bestemming

Alles over hoe je caffe moet drinken in Italië 

Lees blog