VOLOP GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

Wat ik miste in het aanbod van de verhuuraccommodaties, was een combinatie van het gemak en luxe van een bungalow of chalet en het heerlijke buitenleven van het kamperen.

Voor mij hoort bij vakantie een goede nachtrust, eigen wc en douche en fijn meubilair. Maar ik wil wel optimaal genieten van het kampeergevoel op unieke plekjes. Daarom ben ik in 2012 begonnen met Lodge Holidays.

En wat bleek, ik ben niet de enige die luxe en buitenleven graag wil combineren. Om die reden heb ik een aantal stoere canvastenten ontworpen, met o.a. eigen sanitair en vaste bedden.

Bij het ontwerpen leg ik vooral het accent op ontspannen en genieten van het buitenzijn, dat wat kamperen natuurlijk werkelijk is. Dat zie je terug in de ruime veranda’s en geweldige buitenkeukens, luxe en stoer ingericht met heerlijke Fatboy hangmatten en zitzakken.

Zelfs een mooi glimmend Italiaanse espressomachine behoort tot de standaarduitrusting. Zie je je al zitten op je heerlijke veranda met een wijntje of een espresso? Rink-Jan vertelt je er graag meer over. 

Met Rink-Jan om tafel?
Lodge Holidays

Uw perfecte vakantie in Europa

Lodge Holidays is actief in de volgende landen
Romantisch Italië
 
 
Bourgondisch
Frankrijk
Relaxt Kroatië
Glamping unieke locaties

prachtige unieke vakantiebestemmingen

Minstens zo belangrijk voor mij is het vinden van zeldzame mooie plekken o.a. in Italië, Kroatië en Frankrijk. Unieke juweeltjes om volledig tot rust te komen en waar je met gemak dagen op het terrein van de camping kunt genieten, maar ook genoeg uitdaging rondom, zodat het hele gezin met diverse leeftijden genoeg wordt uitgedaagd in aanbod van sportiviteit en cultuur.

Rust, ruimte, natuur en het gemak van een kant-en-klare luxe stoere safaritent. Bij aankomst ben je gelijk in de vakantiemodus. Bij Lodge Holidays vind je niet alleen kleine unieke campings, maar ook lodges met goede bedden, eigen sanitair en royale houten loungemeubelen om in te relaxen en onderuit te zakken. Geniet van het prachtige uitzicht en van een goed boek, een glas wijn of doe een dutje in de hangmat. 

Bekijk alle prachtige bestemmingen