Glamping IN Italië

Vakantie is heerlijk. Er even helemaal uit zijn, de dagelijkse sleur achter je laten, lekker doen waar je zin in hebt, zonder verplichtingen. Met die instelling ga ik op zoek naar mooie campings in Italië. Ik zoek naar bijzondere locaties, met prachtig weer en lekker eten, waar je in alle rust en ruimte kunt genieten met de mensen waar je het meest om geeft. En die heb ik voor je gevonden!

Luxe kamperen Noordwest-Italië

Camping Delle Rose aan de Ligurische Rivièra is een fantastische plek om vakantie te vieren in je luxe tent van Lodge Holidays. Zodra je vlakbij Nice de grens met Frankrijk passeert, worden al je zintuigen geprikkeld met de geuren en kleuren van de streek: olijf- en palmbomen, eucalyptussen en citrusfruit. Onze smaakvol ingerichte lodges staan voor je klaar!


Dolomieten, Umbrië of toch de Adriatische kust?

Ook het groene paradijs van camping Gajole in de Dolomieten is perfect voor mensen die natuur en luxe willen combineren. Of zie je jezelf meer tussen de ontelbare olijfbomen in het mooie zonovergoten heuvellandschap van Umbrië staan? De Adriatische kust of een heerlijk plekje aan een van de uitgestrekte meren staan garant voor een onvergetelijke vakantie aan het water. Lodge Holidays heeft unieke plekjes geselecteerd waar je in een van onze safaritenten kunt genieten van de luxe van thuis en de vrijheid van de natuur.

Ik ben mijn hele leven al bezig met vakanties en reizen. Vol passie en enthousiasme zoek ik met zorg de meest bijzondere locaties van Lodge Holidays voor je. Fijne en unieke plekken om te genieten en nieuwe ervaringen op te doen!

Camping Casa Tartufo, Italië

In de regio Le Marche, aan de Adriatische kust, ligt mini camping Casa Tartufo. In deze kuststreek wisselen prachtige brede stranden zich af met steil in de zee afdalende rotsen. De glooiende heuvels bieden prachtige vergezichten. De Nederlandse familie Stroo die hier sinds 2013 met veel plezier woont, zal van je verblijf in dit door truffels omgeven gebied een onvergetelijke vakantie maken.

Toon meer

Andere populaire bestemmingen

Laat je inspireren!

Proef de cultuur bij camping Al Lago di Lago in Italië

Ontdek bestemming

Dagje zon, zee en strand in Le Marche

Lees blog

camping San Marino in Italië, laat je verwonderen

Verken bestemming
Camping San Marino

Alles over hoeje caffe moet drinken in Italië 

Lees blog
Koffie Italie