Dordogne

De steile rotswanden, middeleeuwse dorpen, prehistorische grotten, groene heuvels en de bekende rivier maken de Dordogne een unieke vakantiebestemming in Frankrijk.

Tijdens een vakantie in de Dordogne met Lodge Holidays geniet je in alle luxe van de natuur die de Dordogne te bieden heeft.

het land van 1001 kastelen 

Dordogne wordt ook wel het land van 1001 kastelen genoemd. Vergeet tijdens je vakantie in Dordogne dan ook niet om een van de vele kastelen te bezoeken. Waan je in de Middeleeuwen tijdens een bezoek aan Beynac of Chateau di Milande.

activiteiten dordogne

In de Dordogne is iedere vakantiedag weer een avontuur. Wat gaan we doen vandaag? Er is zoveel te zien en te doen. 

Op de rivier de Dordogne kun je lekker kanoën of kajakken of gooi in alle rust een hengel uit. Ga golfen op één van de mooie golfbanen of maak een tocht maken per luchtballon. Zeker in het hoogseizoen is er genoeg te beleven. Iedere plaats heeft zijn eigen feest met muziek, fantastisch vuurwerk en vaak een repas (maaltijd met elkaar) en Jeu de Boules toernooien. Ouvert á tous: iedereen kan deelnemen.

In de Dordogne sluit je de avond af met een mooi glas wijn uit de Bergerac-streek. Kijk naar de sterrenhemel en droom even weg. De Dordogne is een van de schoonste gebieden van Europa, waardoor de Melkweg bijna altijd met het blote oog te zien is.

camping dordogne

Gelegen op het platteland van Dordogne ligt de gastvrije en rustieke gezinscamping Les Tailladis. Bij aankomst op de camping wordt je hartelijk begroet door de van origine Nederlandse familie Hirsch.  Camping Les Tailladis is ideaal voor streekverkenners, natuurliefhebbers en kampeerders die van rust houden.

Je verblijft hier in een van onze luxe safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien, denk aan privé sanitair, een buitenkeuken, luxe Fatboy lounge meubelen en een espressomachine. 

Camping Les Tailladis, Frankrijk

Gelegen op het platteland van Dordogne ligt de gastvrije en rustieke gezinscamping Les Tailladis. Bij aankomst op de camping wordt je warm ontvangen door de van origine Nederlandse familie Hirsch. Geniet van een ongedwongen sfeer en de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft.

Toon meer

Ontdek de dordogne

het land van 1001 kastelen

Dordogne Lodge Holidays

Valée de la dordogne

Valée de la Dordogne

middeleeuwse dorpen

Middeleeuwse dorpen Dordogne

steile rotswanden

Dordogne, Frankrijk