Categorieën Lodges

Desert Lodge

Geniet tijdens je vakantie van deze prachtige, trendy lodge met een barretje in de living. Omdat je hier grotendeels buiten leeft, heeft deze tent een extra grote luifel en een XL houten terras met buitenkeuken. Hier eten jullie aan een stoere houten tafel of ontspannen op een loungebank of in de heerlijke tweepersoons hangmat van Fatboy.

Wood Lodge

Op en tot vakantiegevoel in deze ruime, aangename en trendy lodge. Doe een dutje in het hemelbed met een lengte van 210 cm of op de loungebank in de living. Buiten geniet je van een extra grote luifel en een XL houten terras van 30 m2. Er is een stoere houten tafel, een buitenkeuken, een loungebank en ook de tweepersoons hangmat van Fatboy ontbreekt niet.

Safari Lodge

Deze luxe safaritenten zijn zeer ruim, comfortabel en trendy ingericht. Geniet van het buitenleven met het houten terras van maar liefst 30 m2. Zie je je al zitten onder de extra grote luifel of staan in de buitenkeuken? Eet met z’n allen aan de mooie houten tafel, relax in de loungeset of in de luxe tweepersoons hangmat van Fatboy.

Cozy Lodge

Geniet tijdens je vakantie van deze prachtige, gezellige lodge. Voorzien van luxe voorzieningen als een buitenkeuken en espressomachine. Hier eten jullie aan een stoere houten tafel of ontspannen op een loungebank of in de heerlijke hangmat van Fatboy.

Base Lodge

Zoek je een lodge die veel comfort biedt en heel sfeervol en trendy is ingericht? In deze lodge heb je onder andere een stoere houten tafel, een buitenkeuken en luxe tweepersoons hangmat van Fatboy om heerlijk in te ontspannen.

Bell Lodge

Wil je de natuur optimaal beleven, maar wel verblijven in een sfeervolle, comfortabele tent? De Bell Lodges zijn zeer ruim en de inrichting is met aandacht en smaak samengesteld.