Glamperen als god in Frankrijk

De beleving van glamping, maar dan als God in Frankrijk: Lodge Holidays breidt de komende maanden het aanbod uit in het land van de prachtige wijnen en vers stokbrood. Je kunt nu voor een zacht prijsje de leukste accommodaties boeken, die net iets meer back to basic zijn dan je van ons gewend bent. Natuurlijk kun je de Lodge Holidays kwaliteit verwachten. Een compleet ingerichte safaritent met fantastische bedden op een kleinschalige charmante camping voor het ultieme Franse ‘joie de vivre’ gevoel. 

Glamperen in Frankrijk voor een aantrekkelijke prijs

"Vorige jaar zijn we naast Lodge Holidays gestart met Glampo Tent Holidays: een concept voor de luxe kampeerder die net wat minder te besteden heeft en de charme van het authentieke kamperen kan waarderen. Dat verschil in luxe zit hem voornamelijk in de afwezigheid van sanitair in de glamping tent, hoewel er ook een aantal glamping tenten met sanitair beschikbaar zijn. Wie er dus niet voor terugdeinst om gebruik te maken van het toiletgebouw van de camping, kan op deze manier voordeliger op vakantie", aldus Rink-Jan.

Glampo Tent Holidays krijgt luxe make-over

De wereldwijde pandemie gooide roet in de plannen om van Glampo Tent Holidays net zo’n succes te maken als Lodge Holidays. Toch willen we onze gasten de leuke campings in Frankrijk die door Rink-Jan zelf zijn geselecteerd, niet onthouden. Een groot aantal luxe safaritenten zal daarom worden omgebouwd naar Lodge Holidays glamping tenten met sanitair. Op die manier zal Glampo Tent Holidays in de toekomst onder de merknaam Lodge Holidays verder gaan, hetzij iets glamoureuzer. 

Boeken zonder risico met onze flexibele voorwaarden

Tot die tijd zijn de accommodaties zonder sanitair tijdelijk nog te boeken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarbij is er keuze uit diverse locaties in verschillende prachtige regio’s in Frankrijk. Op www.glampotentholidays.nl vind je het gehele assortiment. Binnenkort vind je de locaties ook terug in ons assortiment op Lodge Holidays. Uiteraard zijn ook op deze boekingen onze flexibele voorwaarden van toepassing. 

Kom je er niet helemaal uit, dan mag je altijd vrijblijvend contact opnemen. We helpen je dan graag persoonlijk verder. Bon Voyage!